De la extraterestru la crocodil. Cum arata cele mai ciudate masini din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 13 octombrie 2010 243 afişări

Imaginati-va cum ar fi ca intr-o zi sa opriti la semafor, iar in stanga sa vedeti un sofer intr-un crocodil si in dreapta unul care conduce o masina in forma de pisica. Nu este vorba de un scenariu de film, ci de unul cat se poate de real, in conditiile in care pasionatii de masini au creat modele care depasesc orice imaginatie.

Asadar, acestia au transformat masinile pe care le detin in adevarate opere de arta. Potrivit villageofjoy.com o persoana creativa si originala trebuie sa aiba o masina care nu se gaseste in toate showroom-urile auto, ceva ciudat si unic. Printre cele mai ciudate masini din lume se gasesc autovehicule in forma de pantof, de dragon sau de extraterestru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
ciudatenii,
/actualitate/de-la-extraterestru-la-crocodil-cum-arata-cele-mai-ciudate-masini-din-lume-galerie-foto-7470281
7470281
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.