De ce e buna o certificare ISO la hipermarket?

Autor: Ioana Mihai Postat la 07 aprilie 2011 14 afişări

Reteaua de hipermarketuri Real a primit certificare ISO 22000:2005 obtinut pentru o perioada de trei ani si care este valabil pentru toate cele 25 de hipermarketuri deschise in Romania pana la sfarsitul anului 2010.

Aceasta certificare ofera un cadru de cerinte armonizate la nivel international si presupune respectarea normelor HACCP referitoare la siguranta alimentului, trasabilitate si asigurarea monitorizarii fluxului de produse din momentul receptionarii pana dupa vanzare, precum si corectarea parametrilor proceselor care ies din limitele admise si pot afecta siguranta produsului. Astfel, orice posibil risc la adresa sigurantei alimentare este eliminat sau redus la cel mai scazut nivel.

"Prin obtinerea certificatului ISO 22000:2005, Real stabileste un nou standard pe piata romaneasca de profili", spune Thierry Guillon-Verne, director cumparari produse alimentare, Real Hypermarket Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ISO,
hipermarket,
Real
/actualitate/de-ce-e-buna-o-certificare-iso-la-hipermarket-8137893
8137893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.