Dănuţ Aelenei a demisionat din grupul AUR şi denunţă un atentat la viaţa sa şi a familiei

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 martie 2022 42 afişări

Deputatul Dănuţ Aelenei a anunţat, marţi, că demisionează din grupul parlamentar al AUR şi îşi va desfăşura activitatea ca neafiliat. El spune că a fost „ameninţat că o să fie călcat de o maşină”, iar marţi dimineaţa s-a confruntat cu „o încercare de atentat”.

Dănuţ Aelenei a demisionat din grupul AUR şi denunţă un atentat la viaţa sa şi a familiei

Deputatul Dănuţ Aelenei a anunţat, marţi, că demisionează din grupul parlamentar al AUR şi îşi va desfăşura activitatea ca neafiliat, cerând, totodată, protecţia instituţiilor de specialitate pentru că „a fost ameninţat".

„Nu poţi să conduci o ţară, domnule Simion, dacă în interiorul partidului tău faci lucruri ilegale şi nestatutare. La Constanţa există un număr de 18 înregistrări luate în mod ilegal parlamentarilor AUR, înregistrări transmise, tolerate şi folosite împotriva mea tocmai de conducerea de partid. În ultimele zile am fost ameninţat verbal că o să fiu călcat de o maşină, dar nu pot demonstra acest lucru. Astăzi asupra mea şi soţiei a avut loc o încercare de atentat pentru care am dovezi”, a spus în plenul Camerei Deputaţilor Dănuţ Aelenei.

El a cerut protecţia instituţiilor statului.

„Drept urmare, în calitate de demnitar român, cer protecţia instituţiilor de specialitate pentru mine şi familia mea, într-un interval de 24 de ore. Din acest moment, îmi voi desfăşura activitatea ca deputat neafiliat în Circumscripţia electorală nr. 14 Constanţa", a conchis Aelenei

Dănuţ Aelenei a candidat la preşedinţia AUR la congresul extraordinar care a avut loc duminica trecută cu moţiunea „Mai multă democraţie”, însă George Simion a fost ales preşedinte al partidului, cu 784 din 832 de voturi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aelenei,
simion,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.