LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Dan Nica, votat în CEx al PSD să fie propunerea pentru comisar european. Cine este varianta de rezervă

Postat la 01 octombrie 2019 34 afişări

Europarlamentarul PSD Dan Nica a fost votat în CEx al PSD, marţi, să fie noua propunere de comisar european, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Dan Nica, votat în CEx al PSD să fie propunerea pentru comisar european. Cine este varianta de rezervă

Decizia a fost votată în Comitetul Executiv al PSD, nefiind niciun vot împotrivă, au adăugat sursele citate.

 

Totodată, Comitetul Executiv al PSD a stabilit propunerea secretarului de stat la MAE Gabriela Ciot pentru poziţia de comisar european, ca variantă de rezervă, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX. Anterior CEx a votat şi ca Dan Nica să fie nominalizat pentru aceeaşi funcţie.

 

Anterior acestei decizii, CEx a stabilit ca europarlamentarul PSD Dan Nica să fie noua propunere de comisar european, au explicat sursele citate.

 

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
votare,
comisar european,
dan nica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.