Dacă politică nu, măcar băşcălie să fie: Trump a anunţat câştigătorii premiilor " Fake News"

Postat la 18 ianuarie 2018 56 afişări

Preşedintele american Donald Trump a anunţat, joi, câştigătorii mult anticipatelor premii "Fake News", primele titluri vizate pe listă fiind postul CNN, cu cele mai multe menţionări şi cotidianul The New York Times, informează site-ul cotidianului The Independent.

Dacă politică nu, măcar băşcălie să fie: Trump a anunţat câştigătorii premiilor " Fake News"

Primul menţionat pe listă este editorialistul The New York Times Paul Krugman, care a scris că preluarea prezidenţiei de către Donald Trump va provoca daune importante economiei din Statele Unite.

Donald Trump a făcut, de asemenea, acuzaţii asupra unui reporter ABC News, care a relatat, în mod eronat, că preşedintele SUA l-a coordonat pe consilierul de Securitate Michael Flynn să intre în contact cu persoane din Rusia, pe perioada alegerilor electorale.

Reporterul ABC News, Brian Ross, a fost suspendat o perioadă şi ulterior mutat pe un alt proiect.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.