CUTREMUR DEVASTATOR pe coasta Turciei, în zona staţiunilor turistice preferate de ROMÂNI! Sute de RĂNIŢI. Numărul morţilor, în creştere

Postat la 21 iulie 2017 501 afişări

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 6,7 s-a produs vineri, în Marea Egee, în apropiere de coasta de vest a Turciei, informează Reuters şi Institutul american de geofizică (USGS).

CUTREMUR DEVASTATOR pe coasta Turciei, în zona staţiunilor turistice preferate de ROMÂNI! Sute de RĂNIŢI. Numărul morţilor, în creştere

UPDATE 09:00 MAE face verificări după seismul din Marea Egee. Până acum, nu sunt români printre victime

 

Ministerul Afacerilor Externe verifică dacă printre victimele cutremurului produs vineri în Marea Egee sunt şi români, până la ora transmiterii ştirii nefiind cetăţeni români care să fi solicitat sprijin consular, au declarat reprezentanţii MAE.

 

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma cutremurului. 

 

Epicentrul seismului a fost înregistrat la adâncimea de 10 kilometri şi la numai 12 kilometri de cel mai apropiat oraş de pe coasta de vest a Turciei, Bodrum, o staţiune populară pentru turişti, cu o populaţie de peste 36 000 de persoane. Seismul a fost resimţit şi în insula greacă Kos, un alt centru turistic major.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.