Curse Wizz Air întârziate la Aeroportul Otopeni

Autor: Andreea Tobias Postat la 25 aprilie 2023 49 afişări

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi din Capitală, precizează că au apărut întârzieri ale unor curse Wizz Air, generate de schimbarea indicativului de zbor pentru o parte dintre acestea.

Curse Wizz Air întârziate la Aeroportul Otopeni

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti informează că, din cauza schimbării indicativului de zbor pentru o parte dintre cursele Wizz Air, din ”W6” (Wizz Air) în ”W4” (Wizz Air Malta), realizată în cursul nopţii de luni spre marţi, au apărut întârzieri modice la cursele vizate ale companiei aeriene.

„Schimbarea datelor de zbor a presupus reintroducerea manuală în sistemul de procesare a informaţiilor referitoare la cursele respective, ceea ce a determinat întârzieri care doar punctual au depăşit 1 oră. La această oră, traficul aerian se desfăşoară în condiţii normale. Nu există nicio cursă anulată”, informează CNAB.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii că a luat toate măsurile necesare pentru minimizarea întârzierilor şi pentru operarea în deplină siguranţă a operaţiunilor pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
otopeni,
curse,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.