Cum sfideaza sotia lui El Chapo o lume intreaga! "Kim Kardashian din Mexic", ocupata sa toace banii din droguri si sa traga cu mitraliera

Postat la 17 noiembrie 2018 4608 afişări

Cum sfideaza sotia lui El Chapo o lume intreaga! "Kim Kardashian din Mexic", ocupata sa toace banii din droguri si sa traga cu mitraliera

El Chapo Guzman este cel mai cunoscut si mai mare traficant de droguri din prezent. Mexicanul este inchis in USA, dupa ce a fost capturat in 2016, iar procesul sau a inceput deja la New York.

Acesta controleaza o mare parte din piata de cocaina si marijuana din USA, fiind practic urmasul celebrului Pablo Escobar, cel care a monopolizat traficul de stupefiante in USA in anii 80 si inceputul anilio 90.

Putini stiu insa ca El Chapo are o sotie ... "mortala". Emma Coronel Aispuro are 28 de ani si este casatorita cu El Chapo de la 18 ani. Aceasta este castigatoare de mai multe concursuri de Miss in Mexic, fiind mama unor gemeni cu celebrul traficant.

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mexic,
droguri,
kim kardashian,
sotie,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.