Cum sa-ti faci CV-ul ca sa pleci la sigur in strainatate.

Postat la 24 martie 2011 1152 afişări

Sute de mii de romani si-au incercat norocul in ultimul an la selectiile pentru locuri de munca in strainatate, dar putini dintre ei au ajuns sa se si angajeze. Si chiar daca posturile oferite nu au cerinte speciale, angajatorii tin cont, in primul rand, de felul in care este construit CV-ul si de informatiile pe care acesta le contine. Incont.ro iti prezinta mai jos care sunt cele mai importante informatii pe care trebuie sa le contina CV-ul tau, pentru a fi sigur ca vei fi angajat.

Cele mai importante informatii pe care angajatorii straini le cauta in CV-urile aplicantilor sunt, in egala masura, cele despre limbile straine cunoscute si despre studiile de calificare si certificatele obniute.

Potrivit recrutorilor profesionisti, chestionati de portalul de recrutare Tjobs.ro, cunoasterea unei limbi straine este atuul cel mai important pentru persoana care doreste sa munceasca ain strainatate.

Cei mai avantajati sunt cei care stiu limba engleza, aceasta fiind o cerinta in cazul a peste 40% din angajatori, in timp ce limba germana este ceruta in cazul a 17% din locurile de munca oferite pentru romani in strainatate.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CV,
strainatate,
job,
/actualitate/cum-sa-ti-faci-cv-ul-ca-sa-pleci-la-sigur-in-strainatate-8092801
8092801
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.