Cum să lucrezi pentru Emirates fără să fii însoţitor de zbor sau pilot. Grupul va organiza interviuri pentru munca în Dubai

Postat la 11 decembrie 2023 89 afişări

 Cum să lucrezi pentru Emirates fără să fii însoţitor de zbor sau pilot. Grupul va organiza interviuri pentru munca în Dubai

Profesioniştii IT din România care îşi doresc dezvoltarea carierei au ocazia să aplice pentru un loc de muncă în cadrul grupului Emirates. Grupul include companiile Emirates – cea mai mare companie aeriană internaţională din lume, şi dnata, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii în domeniul transportului aerian şi al călătoriilor la nivel global.Potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei, grupul va organiza la Bucureşti interviuri pentru recrutare, la jumătatea lunii ianuarie 2024.

 

Grupul Emirates caută să recruteze în lunile următoare peste 200 de experţi IT pentru diverse poziţii din domeniile software engineering şi technical software engineering, DevOps, hybrid cloud, Agile delivery, managementul tehnic al produselor, digital workplace, cybersecurity, arhitectură IT, inovaţie şi managementul serviciilor.

 

Adel Al Redha, COO Emirates, a declarat:  "Dubai este în top 10 oraşe din lume în care experţii tech aspiră să lucreze pentru dezvoltarea de noi aplicaţii. În calitate de lider global în transportul aerian căutăm în permanenţă să optimizăm produsele şi eficienţa operaţiunilor. Investim în viitor pentru a beneficia de evoluţia tehnologică şi pentru a dezvolta competenţele angajaţilor noştri. Dorim să atragem oameni talentaţi în echipa noastră de IT. Avem în lucru numeroase proiecte tech interesante şi solicitante în acelaşi timp, unele dintre ele urmând să modeleze procesele şi activităţile noastre cotidiene. Ştim că acestea vor constitui fundamentul unor cariere de vis pentru profesioniştii din domeniul tehnologiei."

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.