Cum rămânem tineri mai mult timp?

Postat la 22 august 2023 68 afişări

Cum rămânem tineri mai mult timp?

Studiile ne arată din ce în ce mai mult că mişcarea este unul din factorii principali pentru a opri procesul de îmbătrânire.

Horaţiu Dumitrescu susţine că oamenii care vor un stil de viaţă sănătos trebuie să îşi impună o disciplină alimentară.

Hidratarea este, de asemenea, un punct cheie în stilul de viaţă sănătos.

Ştii deja că sportul îţi aduce multe beneficii şi te ajută să fii sănătos. Bătrâneţea vine fără milă şi te întrebi mereu cum poţi să rămâi tânăr cât mai mult timp.

„Consider că acesta este obiectivul tuturor, de a rămâne tineri, iar procesul de îmbătrânire, oricât am încerca noi tot felul de metode mai moderne sau mai puţin moderne nu-l putem încetini. Studiile ne arată din ce în ce mai mult că mişcarea este unul din factorii principali pentru a opri procesul de îmbătrânire. Ce ar însemna acest lucru? Sunt foarte multe aspecte pe care orice persoană trebuie să le ia în considerare. A adopta un stil de viaţă, aici e vorba de la mişcare până la o dietă corectă”, a explicat Horaţiu Dumitrescu, antrenor de fitness, la Aleph News.

Horaţiu Dumitrescu susţine că oamenii care vor un stil de viaţă sănătos trebuie să îşi impună o disciplină alimentară. Hidratarea este, de asemenea, un punct cheie în stilul de viaţă sănătos, având în vedere valurile de căldură din această vară.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timp,
tineri,
stil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.