Cum poţi să eviţi cozile din aeroporturi? Sfaturile unui operator de bagaje

Postat la 12 iulie 2023 88 afişări

Cum poţi să eviţi cozile din aeroporturi? Sfaturile unui operator de bagaje

Thomas Lo Sciuto, un operator de bagaje, îţi oferă câteva sfaturi pentru a evita cozile din aeroporturi.

O soluţie ar fi să îţi predai bagajele la poarta de îmbarcare.

S-ar putea să plăteşti o taxă şi să ai parte de un control suplimentar, însă bagajul tău va fi plasat lângă uşa de acces.

Cele mai bune sfaturi vin de la cunoscători. Thomas Lo Sciuto, operator de bagaje pe un aeroport american, are câteva tips and tricks pentru a evita cozile din aeroporturi. Prima soluţie ar fi să fii ultimul care predă bagajele de cală. Teoretic, ceea ce se încarcă la sfârşit, este descărcat primul.

O altă soluţie ar fi să-ţi predai bagajele la poarta de îmbarcare. S-ar putea să plăteşti o taxă şi să ai parte de un control suplimentar, dar va fi plasat lângă uşa de acces. Sau ai putea să ceri un sticker cu inscripţia „fragil”, ceea ce face să fie încărcat la sfârşit şi descărcat primul.

O mică înţepătură îţi poate strica vacanţa

Ţânţarii şi căpuşele pot transmite virusul West Nile şi boala Lyme. Uită de brăţări sau patch-uri anti-insecte. Dacă bate vântul, adio protecţie. Lumânările cu citronella, aparatele cu ultrasunete sau zapper-ele electrice sunt complet ineficiente, spun specialiştii. Foloseşte repelenţii pe bază de D.E.E.T. pulverizaţi direct pe piele. Sau, ca alternativă naturistă, uleiul de lămâie şi eucalipt.

Unde să pleci în vacanţă?

Dacă mergi în Dobrogea, lângă lacurile Nuntaşi, poţi vedea viaţa în roz. Aici s-au refugiat câteva păsări flamingo. În Islanda, la 30 de kilometri de capitală, poţi asista la erupţia unui vulcan. Pentru că urşii dau iama din ce în ce mai des în zonele locuite, 25 de apeluri la 112 au venit doar în ultima săptămână.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aeroport,
bagaje

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.