Cum îşi cheltuie banii săptămânal o tânără de 27 de ani care câştigă 99.000 de dolari anual

Autor: Ioana Matei Postat la 02 martie 2019 214 afişări

Cum îşi cheltuie banii săptămânal o tânără de 27 de ani care câştigă 99.000 de dolari anual

O tânără în vârstă de 27 de ani, care trăieşte în Londra şi are un salariu anual de 99.000 de dolari lucrând într-o bancă, a oferit publicaţiei Business Insider o listă a cheltuielilor ei detaliate.

Ea câştigă lunar în jur de 4.715 de dolari, cu sume care urcă în funcţie de bonusuri.

Are 3 colegi de cameră şi plăteşte cheltuieli de întreţinere de 944 de dolari, plăteşte pe utilităţi în jur de 144 de dolari, iar pe transport circa 170 de dolari. Factura de telefon ajunge la în jur de 59 de dolari.

Spune că, din cauza cheltuielilor suplimentare cu călătoriile, festivalurile, petrecerile, nu obişnuieşte să economisească prea mult. Plăteşte pe asigurare în jur de 8 dolari lunar, pe abonamentul la sală, tot în jur de 65 de dolari, iar pe abonamente la diverse publicaţii, în jur de 52 de dolari pe lună.

Ea cheltuie zilnic între în jur de 10  dolari - când îşi cumpără doar cafea, mâncare etc. - şi peste 100 de dolari săptămânal - atunci când alege să îşi cumpere şi haine.Per total, ajunge să cheltuie pentru mâncare şi băuturi, în jur de peste 200 de dolari săptămânal, pe distracţie - 0 dolari, pe haine şi produse de înfrumuseţare, în jur de 109,32 de dolari, pe călătorii, 49,81 de dolari, pe alte produse - 20,96 de dolari. În total, ajunge să cheltuie în jur de 500 de dolari săptămânal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cheltuieli,
tanara,
castigare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.