Cum arată cele mai frumoase şi populare stewardese de pe reţelele de socializare - GALERIE FOTO

Autor: Georgiana Călin Postat la 11 ianuarie 2017 1877 afişări

De multe ori, însoţitorii de zbor spun că viaţa lor nu este atât de spectaculoasă precum se crede, dar, văzând postările pe Instagram cu hashtag-ul #cabincrewelite, s-ar putea să nu îi credem, arată un articol Daily Mail Online.

Mulţi împărtăşesc prin intermediul reţelelor de socializare momente cu ei, atât în timpul liber, cât şi de la locul de muncă. Observăm, aşadar, că mulţi au şi un al doilea job, precum modele sau persoanl traineri.

Spre exemplu, stewardesa Victoria Tzuranova profită de opririle sale în Israel, Thailanda sau Bali pentru a se fotografia în ipostaze provocatoare, în costum de baie sau în timp ce face yoga. În timpul în care nu serveşte băuturi sau snaks-uri în avion, Tzuranova prezintă o emisiune pe canalul rusesc Muxic Box.

Georgia Nilsen, o altă stewardesă din Melbourne, a strâns un număr impresionant de 35.000 de followers pe Instagram, mulţumită fotografiilor sale spectaculoase din diverse colţuri ale lumii. Aceasta recunoaşte că în ciuda punctelor slabe ale jobului său, ştie să se bucure întu totul de beneficiile oferite. De exemplu, în fiecare oraş în care poposeşte trebuie să ia cina într-un loc frumos. „Bineînţeles, ca în orice alt job, sunt avantaje şi dezavantaje. Spre exemplu, lipsa odihnei este un punct slab al acestui job, dar odată ce îţi faci un program personalizat, este mai simplu. Fiecare este diferit!”, spune aceasta. „Avem parte de experienţe de care nu am putea beneficia având un job normal, de la 9 la 5. Eu mă consider foarte norocoasă”, adaugă stewardesa. 

Însă nu doar femeile îşi etalează viaţa luxoasă pe social media, ci din ce în ce mai mulţi bărbaţi. Un exemplu este Daniel Najaro Smith, pilot full –time şi model. Pilotul brazilian a câştigat un număr impresionant de followeri datorită fotografiilor în care îşi etalează corpul bine lucrat în costum de baie.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.