Cum arată viaţa pe cel mai mare vas de croazieră din lume. Cum se distrează cele 8.800 de persoane aflate la bord - GALERIE FOTO

Autor: Florin Casota Postat la 02 august 2016 8980 afişări

Harmony of the Seas, vasul construit în Franţa, se întinde pe 361 de metri, cu 100 de metri mai lung decât Titanicul, şi cântăreşte 227.000 de tone, ceea ce-l face cel mai mare vas de croazieră din lume, potrivit Daily Mail.

Harmony of the Seas este mai lung cu 50 de metri decât iconicul Turnul Eiffel, iar pentru construcţia vasului s-au cheltuit 800 milioane de lire sterline.

Luni de zile vasul a deschis publicului, iar turişti au avut ocazia să se plimbe pe cele 18 punţi şi să admire interioarele de lux. Vasul este dotat cu mai multe restaurante, baruri, săli de sport, cinema, piste de alergat, piscine dar şi cu un parc de distracţii.

Vasul de croazieră este deţinut de Royal Caribbean International care a pornit lucrările în septembrie 2013.  Harmony of the Seas a părăsit pentru prima dată portul cu un echipaj de 500 de oameni (când va fi inaugurat va avea un echipaj de 2000 de oameni) pentru un prim test în martie, apoi a mai avut loc unul în  aprilie, iar lansarea a avut loc în mai.

Jurnalistul publicaţiei americane Bloomberg, Tom Hall, a avut ocazia să meargă cu Hearmony of the Seas, iar fotograful Alberto Bernasconi a avut ocazia să documenteze experienţa.

Foto: Alberto Bernasconi

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-viata-pe-cel-mai-mare-vas-de-croaziera-din-lume-cum-se-distreaza-cele-8-800-de-persoane-aflate-la-bord-galerie-foto-15104146
15104146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.