Cum arată cel mai complex drum din România – Drumul Apusenilor: Splendoare între văi şi munţi - VIDEO

Postat la 16 mai 2023 471 afişări

Cum arată cel mai complex drum din România – Drumul Apusenilor: Splendoare între văi şi munţi - VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a publicat un nou videoclip cu starea drumul înainte de modernizare şi după, pe întreg traseul său.

În luna decembrie a anului trecut a avut loc finalizarea lucrărilor finanţate din fonduri europene ce au vizat modernizarea drumurilor judeţene DJ 764B şi DJ 108K, traseu cunoscut sub numele „Drumul Apusenilor”. Traseul judeţean de importanţă turistică, în lungime totală de peste 25 de km, începe de la intrarea în localitatea Valea Drăganului (intersecţia cu DN1), continuă până în proximitatea Barajului Drăgan-Floroiu şi ajunge până la limita administrativă cu judeţul Bihor.

„De mare complexitate şi amploare, lucrările au vizat întreaga structură a carosabilului, începând de la fundaţie şi până la aşternerea covorului asfaltic în două straturi, binder şi uzură. De asemenea, au mai fost modernizate peste 80 de podeţe şi 7 poduri, din care cel amplasat pe râul Crişul Repede a fost construit de la zero”, transmitea atunci Alin Tişe într-un comunicat de presă.

Cititi mai multe pe www.apuseni.info/

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drum,
apuseni,
complex

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.