Cum a reuşit un român să transforme 2 euro în 160.000 de euro aproape instantaneu

Autor: Florin Casota Postat la 07 iulie 2019 23562 afişări

Un bănăţean din Caransebeş pasionat de fotbal a pariat pe 22 de meciuri pe un bilet de 2 lei care i-a adus un câştig de 150.000 de lei. Pariorul a repetat biletul de cinci ori, astfel că, punând la bătăie în total 10 lei, a câştigat şi încasat deja suma impresionantă de 750.000 de lei.

Pariorii experimentaţi ştiu cât de complicat este să anticipezi corect rezultatele din Ligile inferioare ale Angliei, dar câştigătorul de la Superbet a prins pe acelaşi bilet patru meciuri din Championship şi două din League 2, campionate în care şi favoritele au adesea cote peste 2.

Bănăţeanu nu a fost doar norocos, ci şi inspirat şi şi-a ales foarte bine meciurile: a mizat pe echilibru la returul dintre PSG şi Real Madrid, iar pariul PsFX s-a dovedit câştigător. Tot din Liga Campionilor, a mizat pe experienţa şi defensiva lui Juventus pe terenul lui Tottenham, iar cea mai mare cotă de pe bilet, 3.35 i-a ieşit întocmai.

A avut parte de victoriile lui Ajax, Roma, Schalke, Arsenal şi Lyon. Două partide mai grele ar fi putut fi Inter – Napoli şi Manchester United – Liverpool, dar acolo a mers oricum pe şansă dublă şi a pariat şi egalul.

De precizat şi că din câştigul său de 750.000 de lei, aproape jumătate este reprezentat de bonusul de 85% primit pentru numărul de meciuri jucate.

Reamintim şi că în ianuarie, Superbet a plătit alte două mari premii, când băcăuanul Gheorghe G. a câştigat 1.350.093,22 de lei (aproape 300.000 de euro), cea mai mare din istoria premiilor date de casa de pariuri Superbet în cei zece ani de activitate. Pariorul a jucat 42 de bilete, toate pe fotbal şi toate câştigătoare la o cotă totală de 11.808,61. La interval de câteva zile, un constănţean a câştigat 750.000 de lei (peste 163.000 de euro) cu un bilet de 5 lei repetat de cinci ori şi cu o cotă de 10.000.

Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o reţea în retail de aproape 1.000 de agenţii în toată ţara.

Superbet România a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este CEO al întregului grup de firme. În această toamnă, Superbet a devenit prima companie din industria pariurilor sportive prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligaţiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români.

Pe 21 noiembrie 2017, compania şi-a lansat oficial operaţiunile şi pe piaţa din Polonia. Superbet Polonia a obţinut licenţă de operare în retail în luna octombrie, devenind singurul operator străin autorizat să funcţioneze pe piaţa poloneză.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.