Cum a PROFITAT o femeie de NEFERICIREA oamenilor foarte bogaţi şi a reuşit să facă o afacere din asta

Postat la 16 octombrie 2018 3319 afişări

Au tot ce şi-ar fi putut dori vreodată, sunt putred de bogaţi, din familii sus-puse, ba chiar de sânge nobil, însă toate aceste lucruri nu le aduc fericirea.

Mulţi milionari îşi doresc un copil, însă, din motive diverse, cum ar fi faptul că nu au întâlnit nicio persoană de acelaşi nivel cu ei, nu şi-au putut împlini visul. Cu toate acestea, o englezoaică este gata să le ofere o soluţie, contra unei sume deloc mici. 

 

Fiona Thomas a fondat, în 2014, agenţia The Stork. Aici, contra unei sume de aproximativ 11.500 de euro, se pot înscrie cei care îşi doresc copii, dar nu au găsit încă partenerul potrivit. Cum taxa de înscriere nu este deloc mică, se înţelege că şi cei care se înscriu fac parte din cele mai înalte clase sociale. 

 

După inscrierea în baza de date, urmează testele ADN şi de compatibilitate, pentru a stabili cu cine te potriveşti cel mai bine. Ideea de bază este să devii părinte, însă fondatoarea companiei povesteşte că, în multe cazuri, cei doi părinţi se îndrăgostesc şi ajung să îşi întemeieze o familie.

 

Dintre membrii agenţiei, aproximativ 65% sunt femei, cu vârste cuprinse între 37-41 de ani, iar bărbaţii înscrişi au vârsta de 30-50 de ani. În timp ce majoritatea membrilor aşteaptă întâi să întâlnească partenerul potrivit cu care să îşi formeze o relaţie, înainte de a face un copil, alţii vor doar să devină părinţi, fără a împărtăşi cu celălalt părinte altceva în afara unor valori şi idei commune de creştere a copiilor.

 

 În astfel de cazuri, pe lângă metoda tradiţională de naştere, se recurge şi la înseminare artificială sau ferilizare in vitro. Apoi, toţi sunt fericiţi, deoarece au, în sfârşit, moştenitori pentru averile uriaşe pe care le posedă. "Există un număr uriaş de oameni numiţi în această ţară fără un moştenitor. Sunt foarte motivaţi să aibă un copil, mai degrabă decât să vadă titlul trecut nepoţilor sau să moară fără să îi lase cuiva averea”, spune Fiona Thomas.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.