Cum a ajuns un ursuleţ de pluş oaspete de lux al unui hotel

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 26 ianuarie 2019 83 afişări

Un ursuleţ uitat de o familie la plecarea din vacanţa petrecută în Hawaii a avut parte de tratament rezervat celor mai importanţi oaspeţi ai hotelului în care a fost cazată familia care-l uitase, scrie CNN.

Cum a ajuns un ursuleţ de pluş oaspete de lux al unui hotel

Ursuleţul pe nume Sutro a fost găsit alături de o altă jucărioară, o focă pe nume Kauai, de angajaţii hotelul Grand Hyatt Kauai, cele două animăluţe de pluş fiind returnate familiei care le pierduse. Până să ajungă însă acasă, Sutro a beneficiat de tratament de VIP, ceea ce a inclus o plimbare prin jurul hotelului, plajă lângă piscină şi vizite la spa, unde a fost fotografiat, iar fotografiile trimise familiei care-l pierduse ca să-l poată linişti pe proprietarul său, un băieţel, spunându-i că ursuleţului îi plăcuse atât de mult în vacanţă încât dorise să mai stea câteva zile.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.