Cum a ajuns o bucătăreasă să câştige mai mulţi bani decât un director de bancă. Face 30.000 de dolari pe zi fără nici un efort

Postat la 17 decembrie 2019 109826 afişări

Fost bucătar-şef şi o jucătoare de baschet foarte competitivă, o australiancă câştigă milioane postând fotografii cu ţinute şi exerciţii de fitness, precum şi videoclipuri pentru cei 2,5 milioane de fani de pe Instagram.

Jem Wolfie, care locuieşte în oraşul Perth din vestul Australiei, câştigă 30.000 de dolari pe zi vânzându-şi propriile produse, antrenamente şi cărţi electronice cu reţete pe un site din social media pe bază de abonamente, numit OnlyFans. O persoană poate plăti 15 dolari pe lună pentru a-i viziona conţinutul.

Prin intermediul afacerilor sale, tânăra de 27 de ani a câştigat mai mult de 2 milioane de dolari din august anul trecut, potrivit publicaţiei Perth Now, iar celebritatea sa este pe punctul de a creşte şi mai mult.

Wolfie a abandonat liceul pentru a lucra 70 de ore pe săptămână în industria culinară, terminând rapid un curs de bucătari, timp în care a avut o slujbă într-o cafenea pentru a se întreţine. Dar, deoarece meseria de bucătar nu s-a dovedit a fi ceea ce sperase ea, şi-a îndreptat atenţia spre Liga de Baschet din Australia de Vest (WABL) şi a început să joace mai serios.

În 2015 însă, o accidentare gravă la genunchi a forţat-o să iasă de pe teren şi din sala de gimnastică pentru recuperare, aşa că a început să posteze lecţii de fitness pentru mic public din online.

În ciuda sutelor de comentatori de sex masculin care îi lasă mesaje pe profil, există o mulţime de oameni care nu cred că pozele cu trupul ei sunt reale. Ea insistă însă că formele sale se datorează orelor petrecute la sală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
australia,
exercitii,
abonamente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.