Cu criza in buletin! Cati romani poarta numele “Criza”

Autor: Razvan Muresan Postat la 20 ianuarie 2011 43 afişări

Contractia economica din ultimii doi ani a intrat in milioane de case, dar in cazul unor cetateni criza nu a fost o surpriza. Unii romani poarta de mult timp numele crizei si asta chiar in actul de identitate.

Datele Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor indica faptul ca noua persoane poarta numele de familie Criza, din care patru sunt barbati, iar cinci sunt femei. In ce priveste prenumele, niciun cetatean roman nu se numeste Criza. Intrucat datele solicitate intra sub protectia informatiilor cu caracter personal, cei in cauza nu pot fi identificati. E usor de dedus insa ca cei noua sunt rude, cat timp numele de familie este similar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
societate,
nume,
romani,
criza,
tendinte
/actualitate/cu-criza-in-buletin-cati-romani-poarta-numele-criza-7905681
7905681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.