Cosmarul lui Dominique Strauss-Kahn in imagini

Autor: Ana Raduta Postat la 24 mai 2011 21 afişări

Pana la aflarea verdictului in cazul lui Dominique Strauss-Kahn, fostul sef al FMI izbaveste o alta pedeapsa, cea a umilintei publice, dupa ce toata lumea l-a vazut incatusat si, mai nou, in spatele gratiilor.

Unul dintre cei mai puternici oameni ai lumii si-a pierdut functia, reputatia i-a fost poate iremediabil stirbita, iar institutia pe care a condus-o se vede nevoita sa inceapa un proces chinuitor de desemnare a unui nou director, din cauza scandalului declansat de plangerea pentru agresiune sexuala inaintata de camerista de la Sofitel New York. In fiecare zi apar noi dovezi care il incrimineaza pe ex-directorul FMI si care ii deterioreaza imaginea publica.

SURSA: Time Magazine

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cosmarul-lui-dominique-strauss-kahn-in-imagini-8282044
8282044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.