Copiator cu mouse

Postat la 09 ianuarie 2007 1 afişăre

Colosii corporatisti de astazi nu s-au nascut din nimic. Multinationala in care a intrat Mihai Ghyka era "bricolata, artizanala, iar regulile nu era deloc stricte". "Eu eram controller-ul care se batea cu bulgari de zapada cu managerul general", isi aminteste Ghyka.

 

Interbrew avea birourile intr-un fost dispensar, la Gara 16 Februarie, iar el era singurul care avea birou. Iar aventurile nu era putine. "La un moment dat s-a stricat copiatorul. Am gasit un soricel care isi prinsese coada in rolele copiatorului, iar cand ploua, nu mai mergeau telefoanele", spune Ghyka.

 

Alexandra Gatej a intrat in Unilever pe pozitia de marketing manager pe divizia de personal wash, in urma cu aproape 10 ani, pe cand birourile Unilever functionau intr-un apartament cu patru camere, in care lucrau patru expatriati si trei romani. "Primul nostru proiect a fost lansarea brandului Dove in Romania. Cred ca a fost cel mai frumos proiect la care am lucrat", spune ea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Copiator cu mouse
/actualitate/copiator-cu-mouse-1007881
1007881
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.