Consiliul Concurenţei susţine refinanţarea creditelor la o altă bancă decât cea care a dat creditul

Postat la 08 noiembrie 2018 25 afişări

Ancheta sectorială pe piaţa serviciilor bancare de retail, a Consiliului Concurenţei, arată că persoanele care vor să îşi refinanţeze creditele la alte bănci întâmpină greutăţi, mai ales la cazul creditelor ipotecare, în condiţiile în care valoarea actuală a ipotecii a scăzut sub valoarea iniţială.

Consiliul Concurenţei susţine refinanţarea creditelor la o altă bancă decât cea care a dat creditul

Instituţia anunţă că susţine refinanţarea creditelor la o altă bancă decât cea care a acordat creditul, situaţie care aduce beneficii clienţilor şi stimulează concurenţa între bănci.

Autoritatea propune ca pentru partea de garanţie rămasă neacoperită să se implice statul, prin intermediul unuia sau mai multor fonduri de garantare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
credite,
refinantare,
banca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.