LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Consilierii generali PSD nu au onorat invitaţia liberalilor la o discuţie amănunţită pe tema bugetului Capitalei pe acest an, reiese dintr-un comunicat de presă al PNL Bucureşti

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 15 martie 2024 21 afişări

Consilierii generali PSD nu au onorat invitaţia liberalilor la o discuţie amănunţită pe tema bugetului Capitalei pe acest an, reiese dintr-un comunicat de presă al PNL Bucureşti

„Partidul Naţional Liberal Bucureşti a făcut miercuri un apel către toate grupurile politice din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, invitându-le la un dialog constructiv pentru examinarea detaliată a bugetului oraşului. Reprezentanţii USR şi PMP au acceptat invitaţia”, se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, în cadrul întâlnirilor, „s-a realizat o analiză minuţioasă a bugetului, linie cu linie, proiect cu proiect”.

„Această evaluare detaliată a arătat că există posibilitatea de a redistribui fonduri în valoare de peste 700 de milioane de lei pentru priorităţile esenţiale Capitalei: apă caldă şi căldură, respectiv transport public. Primarul General, Nicuşor Dan, împreună cu grupurile de consilieri USR şi PMP, şi-au exprimat angajamentul ca până luni să identifice soluţii pentru completarea sumelor necesare serviciilor publice de până la 1 miliard de lei”, se mai arată în comunicat.

„Este esenţial să punem deoparte divergenţele politice şi să ne concentrăm pe nevoile reale ale bucureştenilor. Dialogul de astăzi evidenţiază angajamentul nostru de a identifica resurse către îmbunătăţirea serviciilor de termoficare şi transport public. Prioritatea noastră rămâne binele bucureştenilor şi suntem hotărâţi să lucrăm pentru a debloca situaţia şi a asigura condiţii mai bune pentru toţi locuitorii capitalei. Vom continua să ne implicăm activ pentru a găsi soluţii pentru bucureşteni”, spune Sebastian Burduja, preşedintele PNL Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
psd,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.