CONFLICTE în Ucraina: Bărbaţi înarmaţi au intrat în primăria din Doneţk. Blindate ce arborează drapelul rus, la Kramatorsk. Grupările armate proruse au ordin să UCIDĂ - FOTO, VIDEO

Postat la 16 aprilie 2014 68 afişări

Trei blindate uşoare şi un camion care transportă bărbaţi înarmaţi fără însemne şi arborând drapelul rus circulau miercuri dimineaţa la Kramatorsk, în estul Ucrainei, a constatat un fotograf al AFP aflat la faţa locului. Un grup format din circa 20 de bărbaţi înarmaţi şi cu cagule a intrat în primăria din Doneţk, în estul Ucrainei. Doi militari ucraineni au fost capturaţi de persoane necunoscute înarmate în estul Ucrainei.

CONFLICTE în Ucraina: Bărbaţi înarmaţi au intrat în primăria din Doneţk. Blindate ce arborează drapelul rus, la Kramatorsk. Grupările armate proruse au ordin să UCIDĂ - FOTO, VIDEO

 UPDATE 12:15 - Kievul susţine că doi militari au fost capturaţi de persoane înarmate în estul ţării

Doi militari ucraineni au fost capturaţi de persoane necunoscute înarmate în estul Ucrainei, au anunţat miercuri autorităţile de la Kiev, relatează AFP.

UPDATE 12:08 - Grupările armate proruse au ordin să ucidă - servicii speciale ucrainene

Grupările armate proruse din estul Ucrainei au ordinul de a "deschide focul pentru a ucide", au declarat miercuri serviciile speciale ucrainene.

"Conversaţiile interceptate între sabotorii ruşi arată că acţiunile de sabotaj din estul Ucrainei sunt coordonate de ofiţerii de informaţii militare ruse care dau ordine cinice de a trage pentru a ucide militari ucraineni", a declarat serviciul de presă al SBU, într-un comunicat.

Guvernul de la Kiev a trimis marţi forţe armate împotriva rebelilor proruşi din estul Ucrainei, unde o serie de revolte au fost iniţiate de mai multe zile de militanţi care cer organizarea unui referendum în vederea autonomiei regiunilor rusofone, în cadrul Ucrainei, sau alipirea la Rusia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conflicte-in-ucraina-barbati-inarmati-au-intrat-in-primaria-din-donetk-blindate-ce-arboreaza-drapelul-rus-la-kramatorsk-gruparile-armate-proruse-au-ordin-sa-ucida-foto-video-12474277
12474277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.