Comisarul european pentru Buget acuzatii fără precedent : Unele ţări din Europa, printre care şi România, vor să DISTRUGĂ proiectul UE

Postat la 05 septembrie 2018 81 afişări

Comisarul european pentru Buget, Günther Oettinger, afirmă că proiectul UE este în "pericol de moarte", adăugând că "unii din interiorul Europei vor să slăbească sau să distrugă" proiectul, oficialul menţionând în acest sens "România, Polonia, Ungaria şi Guvernul Italiei", potrivit Politico.eu.

Comisarul european pentru Buget acuzatii fără precedent : Unele ţări din Europa, printre care şi România, vor să DISTRUGĂ proiectul UE

"Din punctul meu de vedere, proiectul este în pericol de moarte", a declarat oficialul.

"Unii din Europa vor să o slăbească sau să o distrugă - Polonia, Ungaria, România, Guvernul Italiei", a continuat Oettinger.

Oficialul european a mai declarat la un eveniment organizat marţi de o asociaţie germană că, de asemenea, UE mai este în pericol din cauza autocraţilor care provoacă războaie comerciale şi comit agresiuni, menţionând preşedintele rus Vladimir Putin, preşedintele turc Recep Tayyip Erdoğan şi "chinezul viclean".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.