Coduri QR pentru clienţii care deţin aplicaţia eTokenBCR

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 17 noiembrie 2013 258 afişări

Clienţii BCR au posibilitatea de a genera coduri unice de semnătură prin scanarea codurilor QR afişate în Click 24 Banking. Această facilitate este o funcţionalitate a aplicaţiei eTokenBCR disponibilă pe toate versiunile aplicaţiei - iOS, Android şi Windows Phone 8.

Coduri QR pentru clienţii care deţin aplicaţia eTokenBCR

Clienţii Click 24 Banking care au eTokenBCR activat pot accesa meniul Semnătură - cod QR al aplicaţiei şi vor avea astfel posibilitatea de a scana codul QR afişat în Click 24 Banking versiunea desktop. Prin scanare se vor completa automat suma transferată şi ultimele 4 cifre ale contului beneficiar. Clientul trebuie să introducă codul PIN în aplicaţia eToken pentru a completa procesul de generare a codului unic care permite autorizarea tranzacţiei.

Această funcţionalitate se adresează tuturor clienţilor Click 24 Banking şi urmăreşte eliminarea posibilelor erori de completare manuală a datelor necesare generarii DS. Utilizatorii pot astfel genera imediat codurile unice de semnătură, autorizând mai repede tranzacţiile bancare.

BCR a lansat în septembrie aplicaţia eTokenBCR, care permite folosirea propriului smartphone cu sistemul de operare preferat (iOS sau Android) pentru autentificarea şi semnarea tranzacţiilor prin platforma Click 24 Banking.

La fel ca dispozitivul fizic de securitate, aplicaţia eTokenBCR generază atât coduri pentru autentificare (OTP - one time password), cât şi coduri de semnare a tranzacţiilor (DS - digital signature) în aplicaţia de internet banking, Click 24 Banking BCR.

BCR, cea mai mare bancă din România, are cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.200 de bancomate şi POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de internet banking, mobile banking, phone banking şi e-commerce.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coduri-qr-pentru-clientii-care-detin-aplicatia-etokenbcr-11701365
11701365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.