Codul silvic se va dezbate în cadrul conferinţei PRIA FORESTRY & WOOD în 24 octombrie 2023, de la ora 9,30 la Biblioteca Naţională a României, sala Sympozium

Postat la 19 octombrie 2023 19 afişări

Codul silvic se va dezbate în cadrul conferinţei PRIA FORESTRY & WOOD în 24 octombrie 2023, de la ora 9,30 la Biblioteca Naţională a României, sala Sympozium

PRIAevents are deosebită plăcere să vă invite la conferinţa PRIAFORESTRY & WOOD în 24 octombrie 2023, de la ora 9,30 la Biblioteca Naţională a României, sala Sympozium.

Lectorii care au confirmat sunt: Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, reprezentanţi Romsilva, Garda Forestieră, Aurica Sereny, Preşedinte, APMR, Alina Chifan, Director Comercial al companiei EGGER Romania, Prof. Laura Boriaud, Director, Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat, USM, Zoltan Kosy, Country Manager Tornator Romania, Mihai Zotta, Director Conservare la Fundatia Conservation Carpathia, reprezentanţi AFRY, Tăşuleasa Social, WWF, CCIRI şi Raul Pop, Reprezentant, ECOTECA. Evenimentul va fi moderat de Raluca Voivozeanu, CEO, PRIAevents.

Pădurile îndeplinesc zilnic un rol extrem de important, începând de la furnizarea produselor din lemn şi până la îndeplinirea funcţiilor de recreere. Numărul mare de entităţi ce îşi desfăşoară activităţile în jurul acestora, fie că vorbim de activităţi sociale, ecologice sau economice, trebuie să fie într-un dialog continuu unele cu altele pentru a asigura gestionarea durabilă a resurselor.

PRIA Forestry&Wood Conference reprezintă un eveniment unic în România pentru actorii din domeniul silvic întrucât îşi propune crearea unei platforme de comunicare şi discuţii deschise în ceea ce priveşte utilizarea responsabilă a resurselor şi gestionarea sustenabilă a suprafeţelor forestiere, cu scopul de a asigura echilibrul ideal în îndeplinirea funcţiilor de bază ale pădurii.

PRIA Forestry&Wood Conference va avea loc în persoană, în format fizic, pe 24 Octombrie 2023 la Biblioteca Naţională a României în sala de conferinţe "Symposium", Bucureşti. Vor fi prezenţi peste 150 de lideri din silvicultură, prelucrarea şi procesarea lemnului, proprietari şi administratori de păduri, asociaţii de profil, ONG-uri, autorităţi locale şi centrale, constructori, proiectanţi şi arhitecţi, grupuri de consultanţă, dar şi investitori şi reprezentanţi ai industriei

Pentru confirmarea participării, va rog completaţi: https://priaevents.ro/confirmare-participare-forestry-wood-conference-in-24-octombrie-de-la-930-la-biblioteca-nationala-a-romaniei/

AGENDA:

•09:30 – 10:00: Înregistrarea invitaţilor & Welcome coffee

•10:00 – 10:30: Prezentare Institut AFRY: Regulamentul EUDR – Prevederi generale şi impact potenţial asupra industriei lemnului la nivel european şi local

•10:30 – 11:00: Panel 1: Gestionarea sustenabilă a pădurilor şi noul Cod Silvic

•11:00 – 11:30: Panel 2: Perspective şi provocări ale utilizării produselor din lemn în industrie

•11:30 – 12:00: Panel 3: Echilibrul funcţiilor de bază ale pădurii: Producţie vs. Recreere

•12:00 – 13:00: Lunch buffet şi încheierea conferinţei

PRIA Forestry&Wood Conference reprezintă un eveniment unic în România pentru actorii din domeniul silvic întrucât îşi propune crearea unei platforme de comunicare şi discuţii deschise în ceea ce priveşte utilizarea responsabilă a resurselor şi gestionarea sustenabilă a suprafeţelor forestiere, cu scopul de a asigura echilibrul ideal în îndeplinirea funcţiilor de bază ale pădurii.

PRIA Forestry&Wood Conference va avea loc în persoană, în format fizic, pe 24 Octombrie 2023 la Biblioteca Naţională a României în sala de conferinţe "Symposium", Bucureşti. Vor fi prezenţi peste 150 de lideri din silvicultură, prelucrarea şi procesarea lemnului, proprietari şi administratori de păduri, asociaţii de profil, ONG-uri, autorităţi locale şi centrale, constructori, proiectanţi şi arhitecţi, grupuri de consultanţă, dar şi investitori şi reprezentanţi ai industriei.

Dezbaterile conferinţei vor evidenţia evoluţii noi şi interesante în domeniul forestier şi vor explora oportunităţile de creştere pentru pieţele produselor din lemn, parteneriatele sectoriale şi biotehnologiile emergente, in acelaşi timp având grijă în a proteja padurile şi de găsi soluţii pentru sutenabilitate şi marirea suprafetelor cu păduri.

  

Pria Forestry&Wood Conference face parte din seria conferinţelor de succes organizate de PRIAevents în România şi Republica Moldova, dar şi Bulgaria.

Veţi avea ocazia să interacţionaţi cu cei mai importanţi lectori din domeniu şi să faceţi schimb de opinii şi experienţă cu participanţii preocupaţi de aceleaşi subiecte ca şi voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanţii, de a vedea care sunt opiniile asociaţiilor şi ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz şi noutăţile vor fi adevărate surse de învăţare şi dezvoltare pentru activitatea pe care o desfăşuraţi.

Stabiliţi contacte şi încheiaţi parteneriate.

Vă asociaţi cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din RomâniaRepublica Moldova şi Bulgaria.

Mai multe detalii pe www.priaevents.ro, iar pentru confirmarea participării completaţi, vă rugăm: https://priaevents.ro/confirmare-participare-forestry-wood-conference-in-24-octombrie-de-la-930-la-biblioteca-nationala-a-romaniei/.

Participarea se va face în limita locurilor disponibile şi după confirmarea primită din partea organizatorilor.

CONTACT : P +4031 4219254 / C +40723 12 14 18 / E office@priaevents.ro /www.priaevents.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
biblioteca,
conferinta,
sala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.