COD ROSU de ploi torenţiale într-un judeţ din România

Autor: Andreea Tobias Postat la 19 iulie 2023 31 afişări

COD ROSU de ploi torenţiale într-un judeţ din România

O atenţionare nowcasting Cod roşu de ploi torenţiale, rafale de vânt şi grindină, pentru mai multe localităţi din judeţul Covasna, a fost emisă, miercuri, de ANM.

Meteorologii anunţă averse torenţiale care vor acumula peste 40…50 l/mp, frecvente descărcări electrice, rafale de peste 70...90 km/h, grindină.

În zona avertizată s-au acumulat cantităţi de peste 30 l/mp.

Zonele vizate sunt: Târgu Secuiesc, Zăbala, Sânzieni, Ghelinţa, Cernat, Breţcu, Turia, Ojdula, Catalina, Lemnia, Poian, Mereni.

Alerta este valabilă de la ora 17.35 până la 18.30.

Meteorologii au emis o alertă Cod roşu de grindină de dimensiuni mari, frecvente descărcări electrice, vijelie puternică şi averse torenţiale care vor acumula 35 l/mp şi pentru localităţile Bumbeşti-Jiu, Crasna, Bălăneşti, Muşeteşti, Săcelu din judeţul Gorj.

Avertizarea este valabilă de la ora 17.45 până la 18.30

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cod roşu,
covasna,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.