Club Moving România vrea să deschidă anul acesta şapte noi spaţii

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 21 ianuarie 2015 334 afişări

Club Moving România, o franciză a Groupe Moving Franţa, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de fitness la nivel european are în plan să deschidă anul acesta şapte noi cluburi. Reţeaua Moving este prezentă în România din 2010 şi include patru locaţii Club Moving şi patru cluburi Moving Express, cea de-a doua marcă a reprezentantului Club Moving România.

Club Moving România vrea să deschidă anul acesta şapte noi spaţii

“Tot mai mulţi români sunt preocupaţi de felul în care arată si optează pentru un stil de viaţă sănătos, din care sportul nu lipseşte. Tocmai de aceea, operatorii de fitness introduc în fiecare an noi tehnici de antrenament, care pot satisface şi cele mai exigente şi moderne cerinţe. Club Moving propune ca noutate în cluburile sale clasele de AquaCycling, activitatea care a revoluţionat fintessul acvatic, dezvoltată de HydroRider, lideri pe piaţa aparaturilor de fitness acvatic“, arată un comunicat de presă.

Clasele de AquaCycling au fost introduse din 19 ianuarie în locaţiile Club Moving Bucureşti (Zona Floreasca) şi în Club Moving Otopeni. Ambele locaţii dispun de câte 11 biciclete HydroRider, iar clasele aferente vor avea loc de trei ori pe săptămână. Antrenorii Club Moving au urmat cursuri intensive de pregătire şi au fost acreditaţi pentru a putea susţine cursurile de AquaCycling.

 „AquaCycling este un fenomen în domeniul fitness-ului datorită beneficiilor sale impresionante. Rezultatele se văd încă de la primele şedinţe: arderea rapidă a caloriilor, dezvoltarea masei musculare, îmbunătăţirea circulaţiei şi, foarte important, impactul redus asupra articulaţiilor. Şi, pentru că cererile cresc, ne-am decis să introducem trei astfel de clase săptamânal”, a declarat Alina Erbiceanu, marketing manager la Club Moving România.

Pachetele pentru clasele AquaCycling - HydroRider pot fi achiziţionate separat, fără a fi necesar un abonament la club sau pot fi un serviciu suplimentar pentru cei care deţin un abonament Club Moving. Clienţii Club Moving Otopeni şi Bucureşti care deţin abonamente anuale, pot participa gratuit la clasele AquaCycling până la sfârşitul lunii februarie.

“AquaCycling este o formă de antrenament care se adresează tuturor. Este o noutate, întrucât, la modul general, Aqua Fitness-ul se adresa preponderent doamnelor care nu sunt, în mod uzual, adeptele antrenamentelor dure, de anduranţă. Tocmai de aceea, nu vorbim despre limitări de sex, vârstă sau necesitatea unei condiţii fizice de invidiat”, a adăugat Delia Iliasa, general manager al Club Moving România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
club,
romania,
fitness,
franciza,
Club Moving România
/actualitate/club-moving-romania-vrea-sa-deschida-anul-acesta-sapte-noi-spatii-13778484
13778484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.