Clientul unui restaurant din Cluj, siderat când a primit nota. I-au cerut 5% taxă de…

Postat la 17 mai 2023 641 afişări

Clientul unui restaurant din Cluj, siderat când a primit nota. I-au cerut 5% taxă de…

Un bărbat din Cluj a rămas nedumerit atunci când i-a fost servită nota de plată la unul din localurile cunoscute ale oraşului. Iată care a fost motivul.

După ce fiscalizarea bacşişului a devenit obligatorie în ianuarie 2023, majoritatea localurilor din Cluj-Napoca au început să ofere posibilitatea clienţilor de a alege suma lăsată ca şi bacşiş, încercuind în nota de plată suma pe care aceştia sunt dispuşi să o ofere, opţiunile fiind de a contribui cu 5, 10 sau 15% în plus, la totalul notei de plată.

Pe lângă acele opţiuni, clienţii nu au nicio obligativitate să lase bacşiş, dacă consideră că serviciul prestat nu a fost pe măsura aşteptărilor.

Din acest motiv, clujenii s-au revoltat la adresa localului din centrul oraşului, care pretinde o taxă obligatorie, în plus, de 5% la orice consum.

„Pentru a sprijini personalul nostru cool, la toate notele de plată se va adăuga o taxă de serviciu de 5%”, este mesajul transmis pe câteva afişaje, din

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clienti,
cluj,
nota

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.