Ciucă, după retragerea Ramonei Chiriac de la europarlamentare: Analizăm şi vom lua o decizie

Autor: Cosmin Pirv Postat la 21 martie 2024 26 afişări

Nu mă grăbesc să iau niciun fel de decizie, analizăm şi în funcţie de ce elemente de concreteţe avem vom lua o decizie, a spus joi Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, întrebat despre retragerea Ramonei Chiriac de pe lista comună pentru europarlamentare.

Ciucă, după retragerea Ramonei Chiriac de la europarlamentare: Analizăm şi vom lua o decizie

Întrebat joi de jurnalişti dacă este de acord ca lista comună să fie deschisă de Mihai Tudose, după retragerea Ramonei Chiriac, Nicolae Ciucă a spus: „Sigur că am aflat, această ştire s-a propagat foarte repede. Ca de fiecare dată nu mă grăbesc să iau niciun fel de decizie, analizăm şi în funcţie de ce elemente de concreteţe avem vom lua o decizie”.

Liderul PNL a fost întrebat, de asemenea, dacă există varianta ca prima poziţie a listei să fie stabilită prin tragere la sorţi.

„Eu cred că este o chestiune cât se poate de serioasă şi, dacă ajungem să o tragem la sorţi, ducem în derizoriu o poziţie pe lista de europarlamentare. Nu se trage la sorţi pentru o astfel de poziţie”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ramona chiriac,
europarlamentare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.