Ciucă, despre dronă: Într-un fel sunt măsurile când e dovedită intenţia, altele sunt la o scăpare

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 08 septembrie 2023 27 afişări

„Într-un fel sunt măsurile când este dovedită intenţia, altele sunt măsurile în momentul în care a fost o scăpare”, spune Nicolae Ciucă, lider PNL şi fost ministru al Apărării.

Ciucă, despre dronă: Într-un fel sunt măsurile când e dovedită intenţia, altele sunt la o scăpare

„Sunt aspecte care, pur şi simplu, se petrec în proximitatea României, la limita de graniţă dintre Ronmânia şi Ucraina. Sunt evenimente care, din păcate, într-o astfel de situaţşie, se pot întâmpla. Partea de analiză sau de a expune un punct de vedere pe un astfel de subiect fără să ştiu care sunt datele tehnice nu o voi face, pentru că e un aspect care ţine de specialiştii care trebuie să elucideze ceea ce s-a întâmplat”, spune Nicolae Ciucă.

Liderul PNL afirmă că trebuie demonstrat dacă evenimentul s-a petrecut cu intenţie sau din greşeală.

„Într-un fel sunt măsurile când este dovedită intenţia, altele sunt măsurile în momentul în care a fost o scăpare”, adaugă Ciucă.

El a evitat să spună dacă ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ar trebui să demisioneze sau ar trebui demis pentru că iniţial a anunţat că nu a căzut o dronă rusească pe teritoriul României.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
dronă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.