Cîţu, întrebat despre activitatea ministrului Energiei: Nu am emoţii în ceea ce priveşte moţiunea

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 februarie 2022 16 afişări

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, evită să spună dacă este mulţumit de activitatea ministrului Energiei, Virgil Popescu. El afirmă, însă, că nu are emoţii în ceea ce priveşte moţiunea simplă depusă de deputaţii USR.

Cîţu, întrebat despre activitatea ministrului Energiei: Nu am emoţii în ceea ce priveşte moţiunea

„Nu am emoţii în ceea ce priveşte moţiunea de astăzi”, a spus Florin Cîţu, întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Energiei, Virgil Popescu.

La insistenţele jurnaliştilor, liderul PNL a refuzat să răspundă.

Moţiunea simplă depusă de deputaţi USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, intitulată „Incompetenţa şi minciuna închid lumina în România. Ministrul <săptămâna viitoare> Virgil Popescu, un pericol pentru securitatea energetică a României” va fi dezbătută luni după-amiazăşi votată miercuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
popescu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.