Cîţu: Ciolacu, stai acasă! Pensiile pot să crească şi cu 15% în 2023

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 septembrie 2022 51 afişări

Pensiile pot să crească şi cu 15% în 2023 şi nu se depăşeşte ţinta de 9.4% din PIB stabilită în PNRR, susţine fostul premier Florin Cîţu: „Marcel Cioalcu ar face bine să stea acasă şi să facă reformele din PNRR şi nu să cheltuiască banii românilor pe călătorii la Bruxelles”.

Cîţu: Ciolacu, stai acasă! Pensiile pot să crească şi cu 15% în 2023

„Marcel Cioalcu, stai acasă! Pensiile pot să crească şi cu 15% în 2023 şi nu se depăşeşte ţinta de 9.4% din PIB stabilită în PNRR”, scrie pe Facebook Florin Cîţu.

El susţine că „există spaţiu pana în ţintă dar lipseşte apetitul psd-iştilor pentru reformă”.

„Marcel Cioalcu ar face bine să stea acasă şi să facă reformele din PNRR şi nu să cheltuiască banii românilor pe călătorii la Bruxelles. Terminaţi cu propaganda/manipulările şi treceţi la muncă. În câteva luni trebuie să fie în vigoare legea care diminuează cheltuielile cu pensiile speciale iar la finalul trimestrului I din 2023 trebuie să fie în vigoare reforma pensiilor”, încheie Cîţu.

Ciolacu anunţa marţi că ar putea merge la Bruxelles cu Nicolae Ciucă pentru a negocia creşterea pensiilor.

„Este posibil ca atât prim-ministrul, cât şi eu să mergem împreună să ducem aceste negocieri cu Comisia Europeană”, spunea Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
ciolacu,
pensii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.