Ciolacu: Cîţu să îşi asume clar în faţa românilor ce nenorociri au de gând să facă sub masca PNRR

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 mai 2021 249 afişări

Liderul PSD îl acuză pe premierul Florin Cîţu că, fără să-i ceară nimeni, a transmis la Bruxelles că intenţionează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desfiinţa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar şi vechimea în muncă necesară pensionării.

Ciolacu: Cîţu să îşi asume clar în faţa românilor ce nenorociri au de gând să facă sub masca PNRR

D„eşi nimeni nu le-a cerut-o, Guvernul Cîţu a transmis la Bruxelles că intenţionează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desfiinţa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar şi vechimea în muncă necesară pensionării! Acum înţelege toată lumea de ce insistăm să vină în Parlament să îşi asume clar în faţa românilor ce nenorociri au de gând să facă cu adevărat sub masca PNRR?!”, scrie pe Faceook Marcel Ciolacu.

El precizează că PSD se opune categoric acestor intenţii.

„Vom folosi toate mijloacele legale pentru a stopa <reformele> criminale împotriva românilor”, conchide social-democratul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.