„Ciobanul Ghiţă” a ajuns la DNA: "Am depus o plângere penală"

Postat la 22 septembrie 2017 279 afişări

Gheorghe Dănuleţiu, cunoscut drept ciobanul Ghiţă, a venit, vineri, la DNA, pentru a depune o plângere care vizează atribuirea, spune el, ilegală a unor fonduri europene ce ar fi fost destinate producţiei de carne.

„Ciobanul Ghiţă” a ajuns la DNA: "Am depus o plângere penală"

Gheorghe Dănuleţiu a venit vineri, împreună cu alţi doi fermieri, să semneze declaraţii în faţa procurorilor, unde au sesizat nereguli constatate în atribuirea unor bani europeni. Fermierii susţin că reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi ai Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) au acordat preferenţial fondurile destinate producţiei de carne. Fermierii nu au oferit nume sau informaţii suplimentare, însă au spus că au prezentat celor de la DNA documente şi dovezi care să le susţină afirmaţiile.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.