Cine sunt bogaţii care decid viitorul lumii (GALERIE FOTO)

Autor: Ioana Mihai Postat la 26 ianuarie 2012 36 afişări

Printre prânzurile luxoase şi băuturile rafinate cu preţuri exorbitante, 2600 dintre cei mai puternici oameni din lume discută despre sărăcie, riscuri globale şi metode de luptă înpotriva corupţiei. Sunt legendare deja cinele exclusiviste, afacerile care s-au încheiat la Davos în anii care au trecut şi momentele de petrecere a timpului liber (pe schiuri).

Cea de-a 42-a întâlnire anuală a Forumului Economic Mondial se desfăşoară între 25 şi 29 ianuarie la Davos şi reuneşte oameni care au puterea de a influenţa destinele întregii planete, relatează CNBC. Politicieni, oameni de afaceri sau oameni din showbiz care nici măcar nu au nevoie de o invitaţie oficială stabilesc zilele acestea câteva din lucrurile pe care vor să le pună în aplicare. La cea de a 42 ediţie a forumului participă în jur de 2600 de participanţi, din care circa 1600 sunt de şefi de companii, 40 sunt de şefi de state şi de guverne, în staţiunea elveţiană Davos. Vezi aici câţiva dintre participanţi:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-sunt-bogatii-care-decid-viitorul-lumii-galerie-foto-9178842
9178842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.