Cine este tânărul care conduce afacerile din România ale unuia dintre cele mai mari lanţuri de restaurante din lume

Postat la 14 aprilie 2024 709 afişări

Cine este tânărul care conduce afacerile din România ale unuia dintre cele mai mari lanţuri de restaurante din lume

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 088. Cristian Turculeţ, Head of operations/market leader Romania, Rex Concepts (Burger King)

Cristian Turculeţ este, din februarie 2023, responsabil de dezvoltarea brandului Burger King pe piaţa locală (ca market leader al companiei Rex Concepts, deţinută de firma de investiţii private McWin Capital Partners). Anterior, în perioada, 2020-2022, a fost director regional al reţelei Starbucks din România şi Bulgaria, fiind, din datele ZF, primul român numit de grupul AmRest în această poziţie. El şi-a construit cariera în retail însă, lucrând pentru mai multe companii precum Plus Discount (reţea preluată de Lidl), Kaufland sau Carrefour. Apoi a plecat la Mol România, compania activă în retailul cu carburanţi, iar ulterior la Leroy Merlin unde a fost director de expansiune şi membru în boardul reţelei de bricolaj.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.