Cine este tânăra care vinde plăcinte de 1 milion de euro în România

Autor: Ioana Matei Postat la 03 iulie 2020 25531 afişări

„Oportunitatea pe care o văd eu pentru femei în business constă în calităţile noastre: răbdarea, flexibilitatea, entuziasmul, emoţia, intuiţia şi creativitatea. Nu spun că bărbaţii nu deţin aceste calităţi, ci simt că noi ne bucurăm de ele mai mult.”

Cine este tânăra care vinde plăcinte de 1 milion de euro în România

Nicoleta Hriţcu este Managing Partner (Fondator), Cuptorul Moldovencei şi Glazurai, iar profilul său a apărut în anuarul 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS.

Cele mai mari realizări profesionale ale Nicoletei Hriţcu sunt legate direct de activităţile şi rezultatele lanţului de cofetării cu origine ieşeană Cuptorul Moldovencei, precum şi a magazinelor Glazurai, pe care le-a fondat. „Pentru mine, cele mai frumoase realizări sunt faptul că avem o echipă foarte bună şi dinamică, dar şi faptul că am crescut sănătos în ultimii şapte ani, fără să facem compromisuri. La acestea, aş adăuga reuşita de a ne muta într-o hală modernă de 1.000 mp, din care 600 mp sunt destinaţi spaţiului de producţie, 200 mp pentru birouri şi 200 mp sunt pentru depozitare. Ne dorim să ne dezvoltăm constant şi pentru a crea cele mai bune condiţii de muncă pentru echipa noastră”, descrie Nicoleta Hriţcu cele mai recente realizări de pe plan profesional. După ce a bifat anul trecut pragul de 1 milion de euro, şi-a propus investiţiii de 300.000 de euro, cât şi crearea a peste 20 de noi locuri de muncă: „Astfel vom ridica cifra de afaceri la peste 3 milioane de euro”. Singura diferenţă pe care Nicoleta Hriţcu a sesizat-o este atunci când vorbeşte despre rolurile femeii în general în ziua de astăzi: femeie, mamă, iubită, antreprenor: „Nu este facil să le facem bine pe toate, să excelăm în toate. Dar, din fericire, nu am fost singură şi am avut sprijinul familiei întotdeauna. În timp, am ajuns să fiu blândă cu mine şi să nu mai caut perfecţiunea în orice şi, totodată, am renunţat la competiţia cu alte persoane. În prezent, sunt în competiţie doar cu mine însămi şi consider că dacă astăzi sunt un pic mai bună decât ieri este minunat”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.