Cine este fetita de cinci ani care a inventat un joc video

Autor: Ana Raduta Postat la 27 mai 2011 21 afişări

Un barbat isi duce fetita de cinci ani la un festival de jocuri de trei zile, tinut la Toronto. La intoarcere, copilul devine dezoltator de jocuri video, celebru in toata lumea.

Prezentarea poate parea putin melodramatica, insa, in realitate, chiar asa au stat lucrurile, relateaza revista Time. Jocul creat de fetita se numeste simplu "Sissy's Magical Ponycorn Aventure". In joc sunt integrate toate elementele clasice ale unei astfel de productii - magie, aventura, o grafica haioasa si personaje amuzante.

In momentul in care incepe jocul, Sissy, personajul principal, ii intampina pe jucatori: "Buna, numele meu este Sissy si IUBESC la nebunie poneirogii. Nu exista ceva mai interesant decat ei pentru ca sunt o combinatie intre ponei si inorogi. Sunt poneirogi!". Pe parcursul jocului, sarcina lui Sissy este sa se lupte cu personajele negative si sa apere poneirogii, pe care, ulterior, sa-i puna la adapost, in borcane goale.

Cassie, fetita de cinci ani care a inventat jocul, a fost implicata in toate etapele de creatie. Vocea din joc este a ei, conceptul ii apartine in totalitate, la fel si desenele si titlurile capitolelor jocului. De aspectele tehnice s-a ocupat insa tatal ei, Ryan.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-este-fetita-de-cinci-ani-care-a-inventat-un-joc-video-8290506
8290506
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.