Chirurgul Laurenţiu Ungurianu acuză managementul defectuos de la Spitalul CF Witting: ”Oameni din jurul lui Orban mi-au spus că nu se pot atinge de managerul Banu. Are relaţii foarte mari în PNL şi nu poate fi deranjat”

Postat la 20 aprilie 2021 98 afişări

Chirurgul Laurenţiu Ungurianu acuză managementul defectuos de la Spitalul CF Witting: ”Oameni din jurul lui Orban mi-au spus că nu se pot atinge de managerul Banu. Are relaţii foarte mari în PNL şi nu poate fi deranjat”

Acuzaţii grave lansate de chirurgul Laurenţiu Ungurianu la adresa managerului Spitalului CF Witting, Cristian Sorin Banu. Medicul a fost primul care a dezvăluit că secţia ATI a spitalului suport COVID – deşi dispunea de 16 paturi – stătea închisă în plină pandemie de coronavirus, dezvăluind şi că actualul manager beneficiază de sprijin politic PNL chiar dacă performanţele profesionale sunt, practic, egale cu zero.

De-a lungul ultimul an, chirurgul Laurenţiu Ungurianu a avertizat de mai multe ori, în mediul online sau în diferite apariţii publice, că managerul Cristian Banu coordonează defectuos Spitalul CF Witting, secţia ATI rămânând nefolosită foarte multă vreme – cu toate că era dotată cu aparatură performantă – şi, mai mult, acesta nu a reuşit nici măcar să funcţionalizeze secţia Chirurgie şi blocul operator al spitalului.

Contactat de GÂNDUL.RO, medicul Laurenţiu Ungurianu dezvăluie, ÎN EXCLUSIVITATE, că secţia ATI a spitalului a fost deschisă numai după ce Ludovic Orban a intervenit, în şedinţa de Guvern din data de 1 octombrie 2020, afirmând că managerul de la Witting trebuie să ”plece acasă” dacă nu ”funcţionalizează secţia ATI”. Însă acuzaţiile chirurgului Ungurianu nu se opresc aici, acesta îndreptând un deget acuzator către liberalii care îi oferă sprijin necondiţionat managerului Banu în ciuda faptului că realizările sale, la nivel profesional, lipsesc.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
acuzatii,
exclusiv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.