Chirica: Nu mă gândesc la alegeri. Mi-am câştigat independenţa faţă de Dragnea

Postat la 15 februarie 2018 94 afişări

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că şi-a câştigat indepdendenţa faţă de Liviu Dragnea, după ce Comitetul Executiv al PSD a decis excluderea sa din partid şi că, în prezent, nu se gândeşte la alegeri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Chirica: Nu mă gândesc la alegeri. Mi-am câştigat independenţa faţă de Dragnea

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că după ce, miercuri, în 9 februarie, Comitetul Executiv al PSD a decis excluderea sa, şi-a câştigat independenţa în bătălia cu Liviu Dragnea.

„Nivelul meu de independenţă mi l-am dobândit în lupta mea cu Liviu Dragnea. Eu pot fi ataşat până şi filosofiei marxiste, nu contează unde mă aflu din acest punct de vedere. Voi merge până la capăt conform conştiinţei mele”, a spus Mihai Chirica.

Întrebat dacă va candida la alegerile pentru Primăria Municipiului Iaşi în calitate de independent, Chirica a susţinut că încă nu se gândeşte la acest lucru.

„Nu mă gândesc acum la independenţa mea sau la alegerile viitoare. Am prea multe proiecte care vin la Primărie“, a răspuns Chirica.

Primarul Iaşului a adăugat că nu se aştepta la miracole în şedinţa Comitetului Executiv al PSD în care a fost exclus atât el, cât şi viceprimarul Gabriel Harabagiu şi fostul deputat Sorin Iacoban.

„Nu mă aşteptam să se întâmple minuni, dar să nu înţelegi că afară e lumină, nu întuneric, să îmi pierd atât de mult timp încercând să conving lumea de un adevăr clar ca lumina zilei nu are niciun rost!“, mai spus primarul Iaşului. 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.