Chicco România deshide al 8-lea magazin în Bucureşti

Autor: Andra Stroe Postat la 28 noiembrie 2018 90 afişări

Chicco România a deschis un nou magazin în Bucureşti, într-un centru comercial, după schimbarea strategiei de business de relocare a magazinelor stradale în mall-uri. Magazinul a fost deschis în Bucureşti Mall, în urma unei investiţii de 120 mii de euro.

Chicco România deshide al 8-lea magazin în Bucureşti

Noua strategie de business este pusă în practică în anul în care brandul italian de produse pentru copii împlineşte 60 de ani de la înfiinţare. Reţeaua unicului importator de produse Chicco are opt magazine în prezent, şase stradale, în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Galaţi şi Constanţa şi două în mall-uri, în Timişoara (Iulius Mall), deschis în martie, şi Bucureşti, în noiembrie, precum şi unul online. Pentru 2018, Chicco România estimează o cifră de afaceri de peste şase milioane de euro, în creştere cu 12% faţă de 2017.

„Mutarea magazinelor stradale în mall-uri a fost decisă pentru mai multă vizibilitate şi pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care vor să aibă mai multe opţiuni pentru cumpărături în acelaşi loc”, declară Ruxandra Burcea, proprietarul business-ului pornit în urmă cu 22 de ani în România.

Magazinul din Bucureşti Mall, cu o suprafaţă de 145 metri pătraţi, găzduieşte colecţia de toamnă-iarnă 2018, jucării, accesorii şi produse pentru îngrijirea copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani.

Prima achiziţie este cea mai importantă pentru părinţii aflaţi în aşteptarea unui copil, astfel încât un bon mediu ajunge până la 3.500 de lei, acesta conţinând produse precum cărucior, pat, haine pentru nou-născuţi, dar şi alte accesorii şi cosmetice pentru bebeluşi. Potrivit statisticilor Chicco, bugetul minim alocat pentru un cărucior trio este de 1.500 de lei (321 de euro). În ultimii doi ani, o creştere importantă au avut categoriile haine (peste 20%) si încălţăminte pentru copii (peste 30%).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
mall,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.