Cele mai urâte interioare de case ale oamenilor bogaţi (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 03 ianuarie 2012 687 afişări

O avere impresionantă nu garantează întotdeauna un bun gust cultivat, motiv pentru care adesea ajungem să vedem cum oamenii cu bani sunt adevăraţi exponenţi ai kitsch-ului.

Poate din exterior nu arată rău sau nu spun mare lucru, însă atunci când păşeşti în aceste case un singur gând îţi trece prin minte: prost-gust. Business Insider prezintă topul celor mai urâte interioare de locuinţe scumpe, unde vom vedea nu doar mici greşeli de estetică, ci adevărate catastrofe în materie de design interior. Interesant este faptul că unele dintre aceste locuinţe au fost scoase la vânzare şi chiar şi-au găsit cumpărători - oameni care au scos din buzunare milioane de dolari pentru monumente de prost-gust.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
interioare,
case,
bogaţi
/actualitate/cele-mai-urate-interioare-de-case-ale-oamenilor-bogati-galerie-foto-9122239
9122239
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.