Cele mai puternice 100 de femei din business: Cecilia Tudor, director vânzări speciale { Group Renault }

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 03 mai 2019 238 afişări

„Îmi exprim întotdeauna punctul de vedere, chiar dacă este diferit. Încerc să fiu proactivă pentru că asta înseamnă să încerci şi să experimentezi, poate să greşeşti uneori, însă în final să înveţi şi să reuşeşti.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Cecilia Tudor, director vânzări speciale { Group Renault }

•  Cecilia Tudor ocupă funcţia de director vânzări speciale în cadrul Renault Commercial Roumanie, coordonând o echipă de 24 de persoane.

•  Anterior, ea a ocupat în cadrul grupului Renault funcţiile de sales manager al reţelei Renault, şef departament distribuţie Dacia Renault Nissan şi brand manager Dacia.

•  Este absolventă a Academiei de Studii Economice Bucureşti şi are o diplomă în comerţ şi management de la Universitatea din Auvergne.

Cifră de afaceri (2017): 5,1 mld. euro

Profit (2017): 118,2 mil. euro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.