Cele mai mici telefoane mobile din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 18 octombrie 2010 2514 afişări

Mai mici ca un ruj, ieftine si cu multe functionalitati. Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile celor mai mici telefoane mobile din lume. V-ati cumpara unul?

Nu putem sa ne imaginam viata fara telefoane mobile. Odata cu schimbarile din domeniul tehnologic, companiile de telefonie mobila din lume au lansat telefoane mici, mai usor de utilizat si care au incorporate diverse functionalitati. In plus, preturile acestor terminale nu sunt foarte ridicate. Spre exemplu, Xun Chi, cel mai popular telefon din China, costa 150 de dolari.

Cel mai mic telefon din lume este Modu. Conceput de catre israelianul Dov Moran, inventatorul memoriilor USB, Modu a intrat in cartea recordurilor detinand titulatura de cel mai mic telefon din lume - 37 de milimetri in latime si 72 in lungime. Telefonul mobil Modu are o tastatura minimalista, cu numai sapte taste, 2GB de memorie interna si ecran OLED de asemenea foarte mic. Ceea ce este diferit la acet telefon este faptul ca poate imbraca diverse gadgeturi, ca pe un soi de husa, transformandu-se in rama foto, player de muzica sau bratara de mana pentru sportivii care vor sa masoare efortul depus.

Tehnologia avanseaza in fiecare zi, companiile intra din ce in ce mai mult in competitie datorita atat tehnologiei din ce in ce mai avansate a produselor cat si dimensiunilor reduse ale gadgeturilor. Telefoanele mobile sunt cea mai rapida metoda de a te conecta cu prietenii din intreaga lume, potrivit surfpk.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
telefoane mici
/actualitate/cele-mai-mici-telefoane-mobile-din-lume-galerie-foto-7491640
7491640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.