Cele mai ciudate baruri si restaurante din lume (GALERIE FOTO)

Postat la 19 noiembrie 2010 110 afişări

Cum ar fi sa iei cina intr-un local care arata ca un submarin sau intr-altul in care te simti ca intr-un cavou. Decorurile despre care vorbim le regasim in doua din cele mai ciudate restaurante din lume.

In alte parti locurile sunt foarte stramte, au peretii acoperiti cu graffiti sau se inspira din realizarile unor graficieni sau scriitori celebri, potrivit BBC.com.

Barul si restaurantul israelian Red Sea Star iti permite sa iei masa sub nivelul marii, cu vedere la pesti si corali, iar in barul Albatross din capitala Japoniei nu incap mai mult de zece persoane. Spatiul este atat de redus incat bauturile sunt servite printr-o deschidere intre etaje.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
baruri,
restaurante,
decoruri
/actualitate/cele-mai-ciudate-baruri-si-restaurante-din-lume-galerie-foto-7732465
7732465
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.