Cele mai amuzante si creative afişe publicitare - GALERIE FOTO

Autor: Matei Postat la 15 august 2012 4878 afişări

Dacă sunteţi în căutare de inspiraţie, poate vă este de ajutor un top al celor mai creative afişe publicitare realizate de siteul twistedsifter.com.

Făcute din vegetaţie sau integrate perfect în mediul natural, afişele sunt o adevărată demonstraţie de umor şi inteligenţă.

Top-ul ne arată că uneori afişul poate fi...chiar lipsa afişului, forma sticlei de Cola poate fi folosită ca modalitate de a promova ecologia promovând şi brandul în acelaşi timp, o bilă uriaşă de beton agăţată de o macara poate fi reclama la un analgezic, afişul pentru bandă adezivă poate fi lipit chiar cu bandă adezivă, iar panourile solare pot fi folosite pentru combaterea risipei de energie electrică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afişe publicitare,
reclame,
panouri
/actualitate/cele-mai-amuzante-si-creative-afise-publicitare-galerie-foto-9950389
9950389
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.